Vendemmia Riserva Nonino

Amber sárga színű arany árnyékokokkal a sherrys barrique hordókban történt pihentetés után kapta, kifinomult és elegáns, illata emlékeztet a vaníliára és a csokoládéra. 

A gondosan kiválasztott, jó minőségű törköly, frissen szedve és gyüjtve.

Erjedés
A rozsdamentes acélból készült tartályok vákuumban és hőmérséklet-szabályozott körülmények között, majd közvetlenül lepárlással annak érdekében, hogy elkerüljék a káros másodlagos fermentációt.

Kézműves Lepárlás!!! 
Kézműves Batch vízgőzdesztilláció a régi családi hagyomány különleges és exkluzív Benito Nonino találmánya. A lepárlás nagyon lassan történik, hogy az illékony komponensek megmaradjanak.

Természetes öregedési folyamat
18. hónap Limousin és korábbi Sherry hordó színezőanyagok nélkül, tiszteletben tartva a természet ritmusát.

Alkoholtartalom 41%

Kiszerelés 700ml

kóstoló
Meg kell kézbesíteni egy speciális kristály pohár, nagyon széles és ívelt-ballon típusú. Megkóstolása előtt Vendemmia Riserva di Annata®, nagyon fontos, hogy hagyja pihenni a pohár néhány percig: hatására az oxigén a parfümök megerősítését és az orr / szájpadlás harmónia tökéletes.

Színe Amber, világító arany árnyékokkal.

Íze meleg, bársonyos és tartós, az aromás árnyalatai megerősítik. Az ízek és az illatok megújulnak minden korty után.

Mikor és hogyan kell inni a Vendemmia Riserva di Annata®-t
Sajátos elegancia és a személyiség tökéletes vége az étkezésnek, esetleg hozzá egy jó szivar kísérőjeként vagy olvasás közben. Tökéletes csokoládé, forró csokoládé desszertek vagy libamáj mellé.

Kód: NON0050

© 2019 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.