Petit Manseng IGP

Besorolás IGP

Alkohol 13%

100% Petit Manseng

Fehér borkészítés áztatással alacsony hőmérsékleten (7-8 ° C) 10-12 órát. Ha nagyon lassú és puha nyomás. 10 nap fermentáció (18-20 ° C), az új bort hűtik annak érdekében, hogy elkerüljék malolaktikus erjedést. Palackozás március / április.

Ragyogó szalmasárga színű, intenzív illatú, aromás, fűszeres; friss ízű, nagyon ásványos, gyümölcsös, jól strukturált.

Étel párosítást: ideális a "Vörös álsügér Acqua Pazza Ponza."

Kiszerelés 0,75L

6 db / karton

Cikkszám: MO0086

Kiemelt partner

Bővebb termékválasztékért kérjük kattintson a Casa Rinaldi képre

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2019 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.