Gavi DOCG Bosio

Szőlőfajta Cortese 100%

Alkohol 12%

Szín Szalma sárga

Összes SO2 100 mg / l

Összes maradékcukor 3 g / l

Termesztési terület Gavi terület 200 / 300m tengerszint feletti magasságban

Képzési rendszer Guyot

Talaj agyagos homokos

Borkészítés: bőrrel érintkező periódus 24 óra alacsony hőmérsékleten, fermentációs periódus 10 napos acéltartályokban alacsony hőmérsékleten, 4 hónapos öregedés saját élesztőjén.

Kóstoló: Finom, elegáns, sima, gyümölcs- és virágjegyekkel

Kóstolási hőmérséklet 8 ° C

Étkezési csatoló: Ideális aperitifként vagy halételekhez

Kiszerelés 0,75L

6db / karton

Cikkszám: BO0003

Kiemelt partner

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2019 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.