Langhe Arneis DOC Bosio

Szőlőfajta Arneis 100%

Alkohol 13%

Szín Szalma sárga

Összes SO2 110 mg / l

Összes maradékcukor 3 g / l

Termesztése Langhe területen, 200 / 300m tengerszint feletti magasságban

Képzési rendszer Guyot

Talaj agyag-kalciumos talaj

Borkészítés: Bőrrel érintkező periódus A borítás 36 órán át bőrrel érintkezve alacsony hőmérsékleten (5 °C), amelyet egy klasszikus fehérborítás követ, fermentációs időszak 15 nap acéltartályokban alacsony hőmérsékleten (15 °C) 6 hónapos öregedés saját élesztőjén

Kóstoló: Sima, gyümölcs- és virágjegyekkel, jó savassággal

Kóstolási hőmérséklet 8 ° C

Étkezési csatoló Ideális aperitifként vagy halételekkel

Kiszerelés: 0,75L

6 db / karton

Cikkszám: BO0004

Kiemelt partner

Bővebb termékválasztékért kérjük kattintson a Casa Rinaldi képre

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2019 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.