Camp du Rouss Barbera Coppo

Megnevezés: Barbera d'Asti d.o.c.g.

Az első évjárat: 1985

Szőlőfajta: Barbera

Termelési terület: Asti-tól délre

expozíció: dél - délnyugat

Talajösszetétel: mészkő agyagmaradvány az iszap előfordulásával

Vineyard magasság: 650/820 ft a.s.l.

Képzési rendszer: Guyot

Növény sűrűsége:4.000-5.000  db hektáronként

Aratás: az egészségesebb, legérzékenyebb szőlőfajták szőlőültetvényeinek szelekciója 40 lb-es szedési kosarakba

Borászati rendszer: macerálás, bőrrel érintkezve, rövid és lágy szivattyúzással a bőr sapkáján

Öregedés: 12 hónap francia tölgyfahordóban (a második és harmadik év 80% -a, 20% új)

Szín: sötét rubin piros

Orr: intenzív fűszer és érett vörös gyümölcs illatok

Íz: finom, jól strukturált és tartós

párosítások: tészta bab, rizottó póréhagyma, csirke chasseur

Szolgálási hőmérséklet: 16 ° / 18 ° C

Kiszerelés: 0,75L

6 db / karton

Cikkszám: COP003

Kiemelt partner

Bővebb termékválasztékért kérjük kattintson a Casa Rinaldi képre

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2019 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.