il proseccoProsecco Nonino

 

Elegáns, friss és könnyű, emlékeztet a finom virágok illatára.

Elsődleges termék, válogatott frissen szüretelt a megfelelő érettségi állapotban levő Prosecco szőlőből.

Alkoholtartalom 38% vol

Erjedés rozsdamentes acélból készült tartályokban vákuumban, és szabályozott hőmérsékletű környezetben. Ezt azonnal követi a lepárlás annak érdekében, hogy elkerüljék a káros másodlagos fermentációt.

Kézműves lepárlás!!!!
Batch módszerrel eltávolítják a fejet és a farokot a különleges kézműves batch gőzölést Benito Nonino találta fel. A lepárlás nagyon lassan történik, hogy az illékony komponensek, a parfümök, a megfelelő párolgási időszak és az azt követő kondenzáció meglegyen, annak érdekében, hogy megmaradjon az értékes érzékszervi tulajdonságai a kiválasztott szőlő fajtáknak.

Termelése korlátozott és szigorúan függ az éves terméstől.

Érés hat hónaptól egy évig, rozsdamentes acélból készült tartályban.

Kiszerelés 700 ml

Optimális hőmérséklet körülbelül 12 ° C  vagy jeges üveg nyitott tulipán alakú.

Kóstoló
Mielőtt ízlelnénk, lehetővé kell tenni, hogy pihenjen egy nyitott tulipán alakú pohárban néhány percig. Az oxigén hatására, a parfümök megerősítésödnek és harmónia tökéletes lesz. 

Mikor kell inni? 
Egy étkezés végén vagy bármikor a napközben és ez lesz a forrása az igazi örömnek! Tekintetében egy enyhén aromás fajta, mint például a Malvasia, ÙE®, fokozza minden krémes sütemény, krémeket általában (mind crème anglaise és tejszínhab) és a fagylalt ízeit. Kiváló, friss gyümölcssaláta, vagy a sorbethez.

Kód: NON086