marsala dolceMarsala Dolce DOC VECCHIOFLORIO 

Terület: tengerpart Marsala és szárazföldi területeken Trapani megyében.

Szőlő: Grillo és Cataratto fehér fajták

Típus: Megerősített bor

Osztályozás: Marsala D.O.C.

Talaj: száraz és homokos, általában az alacsony termékenység. 

Magasság: 300 méter tengerszint feletti magasságban

Klíma: Szigetes enyhe tél és forró, száraz nyarak

Szüret: vintage - Kézzel, teljes érettség, szeptember második felében

Borkészítés: Hőmérséklet-vezérelt erjesztéssel

Érlelés: legalább 30 hónapig tölgyfahordóban, különböző méretekben.

Finomítás: legalább 3 hónapig a palackban

Szín: sárga, régi arany fényű

Illat: nagyon finom illatos mazsola, édesgyökér, és vanília

Íz: meleg, telt, elegáns utóíz érett gyümölcs és mazsola

Alkohol: 18,0% vol

Cukortartalom: 110-112 g / l

Fogyasztási hőmérséklete: 15 ° - 16 ° C 

Ajánljuk: Klasszikus desszert bor, száraz sütemények, érett sajtok

Tárolás: hűvös helyen (14 ° - 16 ° C), alacsony páratartalom mellett, fénytől védve

Élettartam: Marsala Classico megfelelő pincében tárolva, nincs határa

Első gyártási év: 1915

Kód: FLO0060