Terület: tengerpart Marsala és szárazföldi területeken Trapani megyében.
Szőlő: Grillo és Cataratto fehér fajták
Típus: Megerősített bor
Osztályozás: Marsala D.O.C.
Talaj: száraz és homokos, általában az alacsony termékenység.
Magasság: 300 méter tengerszint feletti magasságban
Klíma: Szigetes enyhe tél és forró, száraz nyarak
Szüret: vintage - Kézzel, teljes érettség, szeptember második felében
Borkészítés: Hőmérséklet-vezérelt erjesztéssel
Érlelés: legalább 30 hónapig tölgyfahordóban, különböző méretekben.
Finomítás: legalább 3 hónapig a palackban
Szín: sárga, régi arany fényű
Illat: nagyon finom illatos mazsola, édesgyökér, és vanília
Íz: meleg, telt, elegáns utóíz érett gyümölcs és mazsola
Alkohol: 18,0% vol
Cukortartalom: 110-112 g / l
Fogyasztási hőmérséklete: 15 ° - 16 ° C
Ajánljuk: Klasszikus desszert bor, száraz sütemények, érett sajtok
Tárolás: hűvös helyen (14 ° - 16 ° C), alacsony páratartalom mellett, fénytől védve
Élettartam: Marsala Classico megfelelő pincében tárolva, nincs határa
Első gyártási év: 1915
Kiszerelés 0,75L
6 db / karton
Kód: FLO0060