8 éves Riserva Nonino

Elsődleges termék
A Merlot, a Chardonnay, a Malvasia és a Verduzzo Monovitigno® szőlőből frissen és lágyon gyűjtött értékes választék.
Erjesztés
A rozsdamentes acél tartályokban anaerob környezetben tisztaságban, a káros másodlagos erjedés elkerülése érdekében azonnal desztillációval. 100% -os kézműves desztilláció A család ősi hagyományainak és különösen a Benito Nonino által megújított exkluzív gőzáruknak megfelelően rézből készült párologtatóban desztillált. A desztilláció, 100% -os kézműves módszerrel, nagyon lassan történik a fej és a farok eltávolításával a megfelelő pillanatban, tételenként, megtartva a legtisztább és a legjobb részét. Minden tétel egy unicum, egy egyedi esemény. Benito Nonino személyesen követi a desztilláció lépéseit, hogy garantálja a Grappa legmagasabb színvonalát.
Öregedés
8 éves kora Neversben és Grésigne tölgy barrique-ban és ex-Sherry kis hordóban, a családi pincékben, a Vám Ügynökség által lezárt és állandó felügyelet mellett. Palackozott 0% színes adalékanyagok.
Ízlelés: Szobahőmérsékleten, széles léggömb típusú pohárban kell szolgálni. Kóstolás előtt tartsanéhány percig a pohárban, az oxigén felvételével az illatok felemelkednek és az orr-száj harmónia tökéletes lesz.
Vizuális érzés: Intenzív és ragyogó borostyánsárga szín.
Szaglásérzékelés: Gazdag és érzéki sárgabarack, szilva, cseresznye, fűszerek, cukrozott gyümölcsök, mazsola és csokoládé illatával.
Kóstoló érzés: Elegáns és bársonyos, a szájban megerősíti a szaglási és gyümölcsös gazdagságot, a tészta, a fűszerek, a csokoládé és a marcipán jegyei, amelyek kiegészítik a rendkívüli Riserva harmóniáját és gazdagságát. Kitartó.

Mikor és hogyan kell inni: Az elegancia és a személyiség teszi a Grappa Nonino-t 8 évet tökéletessé étkezéshez, vagy barátokkal, vagy társként olvasás közben. Felejthetetlen, ha sajthoz, foie grashoz, sötét csokoládéhoz vagy sült édességekhez kapcsolódik. Gazdagsága és tartóssága miatt nagyon jó egy jó Toscano vagy kubai szivarral. Nyáron javasoljuk, hogy kóstolja meg a jéggel kis pohárban.

Kiszerelés 0,7 L

6 db / karton

Cikkszám: NON0041

Kiemelt partner

Bővebb termékválasztékért kérjük kattintson a Casa Rinaldi képre

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2023 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.