Antica Cuvee Nonino

AnticaCuvée® Riserva Grappa Nonino Barrique

AnticaCuvée® precíz keveréke grappáknak amelyek a Cabernet, Merlot és Schioppettino desztillált a kisipari módszerrel érlelt 3-tól 20 évig kis Limousin tölgyfahordókban vagy korábbi Sherry hordóban.

Amber, rendelkezik aromákban gazdag, illata fűszeres, briós sütemények és keserű mandulára emlékeztet. Vintage keltezett és számozott termelésű.

Erjedése rozsdamentes acélból készült tartályokben vákumban és hőmérséklet-szabályozott körülmények között, majd közvetlenül lepárlással annak érdekében, hogy elkerüljék a káros másodlagos fermentációt.

Kézműves lepárlás!!!
Kézműves Batch vízgőz-desztilláció a régi családi hagyomány különleges, exkluzív Benito Nonino által feltalálva. A lepárlás nagyon lassan történik, hogy az illékony komponensek megmaradjanak, a megfelelő párolgás időszak és az azt követő kondenzáció, is annak érdekében, megmaradjanak az értékes érzékszervi tulajdonságai a kiválasztott szőlő fajtáknak.

Természetes öregedés
A keverék 3-tól 20 éves kis tölgyfa Limousin és korábbi Sherry hordóban. Színezőanyag hozzáadása nélkül.

Termelés
Korlátozott és számozott.

Alkoholtartalom 43%

Kóstoló:  speciális kristály pohárba töltve, ami nagyon széles és ívelt-ballon típusú legyen. Mielőtt ízlelnénk AnticaCuvée®-t, nagyon fontos, hogy hagyja pihenni a pohárban néhány percig: ami hatására az oxigén a parfümök megerősítését idézi elő ami a harmóniát tökéletesíti.

Íze meleg, bársonyos és tartós, az aromás árnyalatai mögött felfedezhető további sárgabarack gyümölcs jegyzetek, vanília és keserű mandula is.

Mikor és hogyan kell inni AnticaCuvée®-t 
Sajátos eleganciája és a személyisége tökéletes vége az étkezésnek, esetleg egy jó szivar kísérőjeként vagy olvasása közben. Felejthetetlenül jól libamájjal, étcsokoládéval, vagy forró csokoládé desszertekkel.

Kiszerelés 0,7 L

6 db / karton

Cikkszám: NON0048

Kiemelt partner

Bővebb termékválasztékért kérjük kattintson a Casa Rinaldi képre

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2023 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.