Fragolino Nonino

A megfelelő érettségi állapotban frissen betakarított és válogatott Fragolino szőlőből.

Alkoholtartalom 38% vol

Erjesztés: A rozsdamentes acélból készült tartályban vákumban, és szabályozott hőmérsékletű környezetben. Ezt azonnal követi a lepárlás annak érdekében, hogy elkerüljék a káros másodlagos fermentációt.

Lepárlás: Batch módszer eltávolítja a fej és a véget, a különleges kézi batch gőz módszert Benito Nonino a szőlő lepárlására fejlesztette ki. A lepárlás nagyon lassan történik, az illékony komponensek, a parfümök, a megfelelő párolgás időszak és az azt követő kondenzáció, szolgálja azt a célt, hogy megfeleljen a kiválasztott szőlő fajták értékes érzékszervi tulajdonságainak.

Termelés: Korlátozott és szigorúan függ az éves terméstől.

Érés: Hat hónaptól egy évig egy rozsdamentes acéltartályban.

Optimális hőmérséklet: Körülbelül 12 ° C vagy jeges üveg nyitott tulipán alakú.

Kóstoló: Mielőtt kóstolnánk, ÙE® lehetővé kell tenni, hogy pihenjen egy nyitott tulipán alakú pohárban néhány percig: hatására az oxigén, a parfümök megerősítésödnek és az orr / szájpadlás harmóniája tökéletes lesz.

Mikor kell inni: belekortyolva vagy időnként egy étkezés végén vagy bármikor a nap közben ez az igazi öröm forrása! Mivel aromás fajta, mint például a Malvasia, ÙE® fokozza minden krémes sütemény és erdei gyümölcs, krémek általában (mind crème anglaise és tejszínhab) és a fagylaltok ízeit. Kiváló, friss gyümölcssalátához, vagy a sorbethez. Kimagaslóan jól illik étcsokoládé vagy csokoládés desszertekhez.

Kiszerelés 0,7 L

6 db / karton

Cikkszám: NON0051

Kiemelt partner

Bővebb termékválasztékért kérjük kattintson a Casa Rinaldi képre

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2023 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.