Tradicionale 41 Nonino

Mi az a Grappa Nonino 41?
Grappa, kézműves módszerrel, fehér és vörös szőlőből készült friss és puha szemcsékből, a fermentáció után azonnal, a Nonino család ősi hagyományai szerint.
Elsődleges termék
Kiválasztott fehér és vörös szőlő, gondosan szemezve.
Erjesztés
Rozsdamentes acél tartályokban, vákuum alatt, szabályozott hőmérsékleten, majd a káros másodlagos erjedés elkerülése érdekében azonnal utána desztillálják.
Kézműves lepárlás
100% -os kézműves tételes desztilláció exkluzív gőzárukban, Benito Nonino innovációjának és folyamatos kutatásának eredménye, amely a fejek és a farok eltávolításával lehetővé teszi a grappa legtisztább részének kiválasztását: a szívet. A nonino lepárlóüzemek az érlelés után azonnal, a betakarítás idején, az eredeti szőlőfajta értékes organoleptikus tulajdonságainak megőrzése érdekében desztillálják a pomázt, és így abszolút minőségben kapnak grappát.
Termelés
Az év szőlő szüretétől függően.
Pihenés
Hat hónaptól évig rozsdamentes acél tartályokban.
Alkoholtartalom 41%
Üvegbe töltés: Nem kézi.
Ízlelés
Tipikus és elegáns. Kóstolás előtt a grappa néhány percig pihenjen az üvegben: az oxigén felvételével az illatokat felemeli, így lesz orr-száj harmónia tökéletes. 12 °C-on vagy jeges, nyílt tulipán alakú pohárban tálaljuk.
Mikor és hogyan kell inni
Az egész étkezés alatt mint likőrként, a nap bármely pillanatában, mint „örömszerzésként”. A Grappa Nonino 41 hozzáadható a gombóc tésztához, hogy lágyabb legyen; a rizottóhoz, hogy a rizs pirítása után egy vagy két teáskanál mennyiségét emelje fel; mikor elég zsíros húst főznek, főzés közben a főzéshez hozzáadjuk a leves kanál mennyiségét.

Kiszerelés 1 Liter

6 db / karton

Cikkszám: NON0076

Kiemelt partner

Bővebb termékválasztékért kérjük kattintson a Casa Rinaldi képre

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2022 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.