Mi az a Grappa Nonino 41?
Grappa, kézműves módszerrel, fehér és vörös szőlőből készült friss és puha szemcsékből, a fermentáció után azonnal, a Nonino család ősi hagyományai szerint.
Elsődleges termék
Kiválasztott fehér és vörös szőlő, gondosan szemezve.
Erjesztés
Rozsdamentes acél tartályokban, vákuum alatt, szabályozott hőmérsékleten, majd a káros másodlagos erjedés elkerülése érdekében azonnal utána desztillálják.
Kézműves lepárlás
100% -os kézműves tételes desztilláció exkluzív gőzárukban, Benito Nonino innovációjának és folyamatos kutatásának eredménye, amely a fejek és a farok eltávolításával lehetővé teszi a grappa legtisztább részének kiválasztását: a szívet. A nonino lepárlóüzemek az érlelés után azonnal, a betakarítás idején, az eredeti szőlőfajta értékes organoleptikus tulajdonságainak megőrzése érdekében desztillálják a pomázt, és így abszolút minőségben kapnak grappát.
Termelés
Az év szőlő szüretétől függően.
Pihenés
Hat hónaptól évig rozsdamentes acél tartályokban.
Alkoholtartalom 41%
Üvegbe töltés: Nem kézi.
Ízlelés
Tipikus és elegáns. Kóstolás előtt a grappa néhány percig pihenjen az üvegben: az oxigén felvételével az illatokat felemeli, így lesz orr-száj harmónia tökéletes. 12 °C-on vagy jeges, nyílt tulipán alakú pohárban tálaljuk.
Mikor és hogyan kell inni
Az egész étkezés alatt mint likőrként, a nap bármely pillanatában, mint „örömszerzésként”. A Grappa Nonino 41 hozzáadható a gombóc tésztához, hogy lágyabb legyen; a rizottóhoz, hogy a rizs pirítása után egy vagy két teáskanál mennyiségét emelje fel; mikor elég zsíros húst főznek, főzés közben a főzéshez hozzáadjuk a leves kanál mennyiségét.
Kiszerelés 1 Liter
6 db / karton
Cikkszám: NON0076