Szőlőfajta Moscato 100%
Alkohol 5,5%
Szín Szalma sárga
Összes SO2 170 mg / l
Összes maradékcukor 130 g / l
Termesztés: Asti terület 200 / 300m tengerszint feletti magasságban
Képzési rendszer Guyot
Talaj agyag-kalciumos talaj
Borkészítés: Bőrrel érintkező periódus Bőr nélküli borítás, 5 napos erjesztési időszak acéltartályokban alacsony hőmérsékleten (15 ° C), 2 hónapos öregedés saját élesztőjén.
Kóstolás:Édes, sima, gyümölcs- és virágjegyekkel.
Kóstolási hőmérséklet 8 ° C
Étkezési csatolás: Ideális aperitifként vagy az étkezés végén gyümölcsökkel, érlelt sajtokkal vagy mogyorós tortával.
Kiszerelés 0,75L
6db / karton
Cikkszám: BO0005