Rubin-vörös színű, gránátfényekkel. A szárított cseresznye és a rózsaszirom aromái kiegészülnek az ibolya, édesgyökér, vanília és fűszerek aluljárásával. A bor közepesen testes és gazdag ízekben mint a cseresznye, a rózsaszirom és a hosszú, lenyűgöző finomságú szarvasgomba.
Élelmiszer párosítás: sült bárányszár, a Bordelaise szósz és a sertés máj.
Termelési terület / megnevezés: Barbaresco DOCG
Szőlőskert mérete: 12 hektár
Talajösszetétel: Iszapos vályog
Képzési módszer: Guyot
Magasság: 1,155-1,320 láb
Szőlőhektár: 1720
Hozam per hektár: 2,8 tonna
expozíció: Déli szőlőültetvény telepítve: 1998-2000
E bor első évjárata: 1973
A borból készült palackok:17500
Fajtaösszetétel: 100% Nebbiolo
Fermentációs tartály: Rozsdamentes acél tartályok
Az alkoholos erjedés hossza: 14-15 nap
Fermentációs hőmérséklet: 72-82 ° F
Macerációs technika: szigetelést eltávolító
A maceráció hossza: 15-25 nap
Malolaktikus fermentáció: Igen
Az öregedő tartály típusa: Barriques és hordók
Az öregedő tartály mérete: 300 L és 25 HL
Az öregedő tartály kora: Új-nyolc év
Tölgy típusa: Francia
Az öregedés hossza palackozás előtt: 24 hónap
A palack öregedésének hossza: 6 hónap
Kiszerelés: 0,75L
6 db / karton
Cikkszám: MO0015