Megnevezés: Barbera d'Asti d.o.c.g.
Az első évjárat: 1985
Szőlőfajta: Barbera
Termelési terület: Asti-tól délre
expozíció: dél - délnyugat
Talajösszetétel: mészkő agyagmaradvány az iszap előfordulásával
Vineyard magasság: 650/820 ft a.s.l.
Képzési rendszer: Guyot
Növény sűrűsége:4.000-5.000 db hektáronként
Aratás: az egészségesebb, legérzékenyebb szőlőfajták szőlőültetvényeinek szelekciója 40 lb-es szedési kosarakba
Borászati rendszer: macerálás, bőrrel érintkezve, rövid és lágy szivattyúzással a bőr sapkáján
Öregedés: 12 hónap francia tölgyfahordóban (a második és harmadik év 80% -a, 20% új)
Szín: sötét rubin piros
Orr: intenzív fűszer és érett vörös gyümölcs illatok
Íz: finom, jól strukturált és tartós
párosítások: tészta bab, rizottó póréhagyma, csirke chasseur
Szolgálási hőmérséklet: 16 ° / 18 ° C
Kiszerelés: 0,75L
6 db / karton
Cikkszám: COP003