Szőlőfajta: Nebbiolo
TERMELÉSI TERÜLET
Cuneo tartományban, pontos területen, Barbaresco és Treiso falvakban állítják elő
JELLEMZŐI
Világos rubin szín, amely az öregedés következtében gránátra hajlamos. Puha csokor gránátszegfű és édesgyökér illata. Száraz és bársonyos íz
BORKÉPZÉS
Rozsdamentes acél tartályokban, 12-15 napig, 25 ° C és 29 ° C közötti hőmérsékleten erjednek. Ezután 2500 literes tölgyfahordókban érlelődik 28-30 hónapig
MINIMÁLIS ALKOHOL TARTALOM
13,5 térfogatszázalék.
A BOR FELSZOLGÁLÁSA
18-20 ° C. Legalább két órával az ivás előtt bontsa ki a palackot
ÉTEL PÁROSÍTÁS
Sült húsok, vadhús és néhány Piemonti hagyományos étel. Ideális érett és erős sajtokhoz
Kiszerelés 0,75L
6 db / karton
Cikkszám: SAL005