Altavilla della Corte Grillo DOC Firriato

A Borgo Guarini Estate-ben termesztett Grillo szőlő teljes mértékben terjeszti a terroir egyediségét. A domboldalon kialakuló éghajlat, ahol nagyobb a hőmérsékletkülönbség a parti területekhez képest, gazdagabb és intenzívebb aromás profillal rendelkezik, amely tiolokból és aromás prekurzorokból áll. A szicíliai borászat növekvő szőlője, ahol általában a tengerpart közelében termesztik. A Firriato azonban úgy döntött, hogy a Borgo Guarini Estate domboldalán növekszik. Ezt a területet egy olyan mikroklíma jellemzi, amely jelentős hőmérsékletkülönbségnek van kitéve, ami a szél hatásával együtt lehetővé teszi számukra, hogy a borászati folyamat során hatalmas aromás spektrumú borokat szerezzenek be. Ezek a borok a parton termesztett Grillo szőlőből származó borokhoz képest frissebbek.
Világos szalma-sárga, élénk zöldes fénypontokkal.
A Szicília illata a citrusfélék friss és intenzív jegyzetekkel. A gyümölcsös aromák és a levendula és a seprű illata kényes bonyolultsága a felfedezés és a tapasztalat bora.
Az ízlelőbimbók a lágy és friss első benyomást keltik egy olyan borról, amely kitűnő és egyszerű. Élénk gyümölcsössége, éles, arisztokratikus mediterrán ásványossággal, elegáns és kiegyensúlyozott.

Kiszerelés 0,75L

6 db / karton

Cikkszám: FIR006

Kiemelt partner

Bővebb termékválasztékért kérjük kattintson a Casa Rinaldi képre

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2024 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.