Chiaramonte Inzolia DOC Firriato

Az Inzolia hosszú ideje a szicíliai borászat mögötti oszlop volt. Hálásak a dicsőséges múltért a Di Gaetano család a Dagala Borromeo termékeny talajaiban értelmezi ezt a szőlőt, ahol a terület és a mikroklíma kölcsönhatása meglepő eredményt ad. A Firriato hősei, akik mindig őrzik az őshonos fajták hitelességét, óvatosan és figyelmesen megőrzik. A Trapani vidékének talaj- és éghajlati viszonyai, amelyek napközben és éjszaka magas hőmérsékletkülönbséggel rendelkeznek, ideálisak a félig aromás természeteinek legjobb kihozatalához, amelyet az üvegen keresztül szigorú, modern bortermelés. Ma a Chiaramonte Inzolia frissességével és ásványosságával tekinthető e fajta egyik legjobb egyedülálló megjelenésének.
Halvány és világos szalma-sárga, majdnem zöldes árnyalattal.
Finom aromák, amelyek egzotikus gyümölcsöket idéznek elő, főként ananász, mangó és papaya, mandula, lime és wisteria, írisz és akácvirágok, mediterrán fűszernövények finom árnyalataival együtt.
A frissesség a bor nyerő jellemzője, amely a jó gyümölcskoncentrációval együtt nagyon kellemes, ivóvízes, szájfényes és élénk; kiválóan illeszkedik a mandula és a tengeri só jegyzeteivel.

Kiszerelés 0,75L

6 db / karton

Cikkszám: FIR008

Kiemelt partner

Bővebb termékválasztékért kérjük kattintson a Casa Rinaldi képre

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2024 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.