Harmonium Nero D'Avola DOC Firriato

A Harmonium a Nero d 'Avola erejének és a Firriato stílusának nyerő kombinációja. A Harmonium célja az volt, hogy megteremtse a „crus crus” -t, amely az eklektikus szőlő gazdagságának minden megnyilvánulását kínálja. 15 éves elemzés és mikrovinifikáció után a Firriato három különböző szőlőt azonosított a Borgo Guarini Estate 165 hektárjában: Ferla, Lepre és Beccaccia, három különböző Nero d'Avola klónból származó szőlőt termesztve. A talaj és az éghajlati viszonyok összetettsége lehetővé tette a három szőlőültetvény különböző érzékszervi jellemzőinek kiemelését. A Harmonium szőlőt különböző időpontokban szüretelik, mert különböző időpontokban érik. Ezeket külön készítik el, mielőtt egyesülnének az ikonikus címke története mögött.
Mély és áthatolhatatlan rubin piros, lila éllel.
Az illata érett cseresznye-, szilva- és szederre emlékeztet, vakmerő keveredése a szerecsendió, rabarbara, bors és sötét csokoládéval.
Páratlan test és frissesség. Először lágy és elbűvölővé válik, ami nagyon kellemes nyomot hagy a kiegyensúlyozott tannin tartalmából. Kimagaslóan jó ízzel büszkélkedhet.

Kiszerelés 0,75L

6 db / karton

Cikkszám: FIR002

Kiemelt partner

Bővebb termékválasztékért kérjük kattintson a Casa Rinaldi képre

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2023 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.