Sabbie Etna Bianco DOC Firriato

A Le Sabbie dell'Etna Bianco egy olyan bor, amely teljes egészében a Firriato történetében alakult ki. A vulkán úttörő borászatának címkéje; egyesíti a Carricante és a Catarratto tulajdonságait - két szőlőt, amely az Etna szőlőművészeti hagyományait szimbolizálja. A terroir teljesen különbözik Szicíliától, hideg tél és kevésbé intenzív napfény. A szőlőnek az érési ideje lassabb, és az illatos aromájuk lineárisabb. A frissesség és az illat megkülönbözteti ezt a bort a tartós ízlésével. A Le Sabbie dell'Etna Bianco az érzékeket az aromájával és ízével összekapcsolja. A magas vízelvezető kapacitással jellemzett vulkáni talaj egyedülálló ásványosságot biztosít a szőlőnek, és ezáltal a bornak, amelyet a Carricante aromás profilja gazdagít. és Catarratto támogató szerkezete.
Szalma-sárga, zöldes kiemelésekkel.
Erős a sárga mimosák és seprű különféle virágos jegyzetei, amelyek kiemelik a fehér őszibarack, az érett körte és az őszibarack gyümölcsös árnyalatait.
Nagy inspirációjú bor, teljes körű, textúrájú és kitartó ízlésű. Tartós frissessége és illata feltölti a száját, és egyedülálló élményt teremt, amit csak ezen szőlőfajták fajtajellemzői adhatnak.

Kiszerelés 0,75L

6db / karton

Cikkszám: FIR004

Kiemelt partner

Bővebb termékválasztékért kérjük kattintson a Casa Rinaldi képre

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2022 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.