Ültetvény helye Montalcino
Borkészítés: A szőlőt kézzel szedik a nyár végén, amikor az tökéletesen ériett A fermentáció rozsdamentes acél tartályokban történik 15-20 napig. A bor tölgyhordóba kerül legalább 2 évig, és további 6 hónapig palackokban. A palackozás előtt a bort szabályozott hőmérsékletű közegben tárolják, amíg a piacra nem kerül, legkésőbb a betakarítást követő ötödik évben.
Öregedés: 20 hónap 25 literes tölgyfahordóban; 4 hónap barrique-ban; tárolás: 24 hónap; 6 hónapos finomítás a palackban.
Jellemzői: majdnem áthatolhatatlan sötétvörös szín, tartós és kerek, édesgyökér és érett fekete cseresznye összetett megjegyzéseivel, mind erős, mind ízletes. Teljes, érett, fűszeres, fekete bőrű gyümölcs az ízében, sima tanninokkal kitűnő eleganciát mutatnak. Gesztenyés gyümölcs hosszú utóíz.
Tárolási hőmérsékelt: 18-20 °C
Étel párosítás: A bor szerkezete tökéletesen illik a vadhúsokhoz vagy érlelt sajtokhoz.
Kiszerelés 0,75L
6 db / karton
Cikkszám: CR001