Származás: Vidor és Crocetta del Montello falvak környékén található szőlőültetvényekből származó Glera szőlő
Edzőrendszer: cappuccina 3x1 ültetési távolsággal és Guyot telepítési távolság 2,80x1
Erjesztés: rozsdamentes acélból készült tartályokban lévő héj nélkül
Borkészítési módszer: olasz módszer (Martinotti), második erjedéssel rozsdamentes acél tartályokban természetes erjedéssel
Íze: finom és tartós
Szolgálási hőmérséklet: 6-8 ° C
Ételek párosítása: ellenállhatatlan mind a hús-, mind a hal-alapú sós ételekhez. Javasolható a nyárson sült húsok, különösen a csirke kíséretében. Jól párosul zöldségekkel és rizzsel
Maradványcukor: 17 gr / l
Alkohol: 11 térfogatszázalék
Savasság: 6,0 gr / l
Nyomás: 5,5 bar
Kiszerelés 0,75L
6 db / karton
Cikkszám: FAV002