Szőlő: Glera
Termő terület: Velence és a Dolomitok között 100-350 méter tengerszint feletti magasságban, sziklás.
Képzési rtendszer: Sylvoz vagy kordon spur
Növényszám: 4000-4500 szőlő hektáronként
Szüret: Szeptember első felében
Alkohol: 11 térfogatszázalék
Maradék cukor: 18 g / liter
Összes savasság: 6,1 g / liter
Hőmérséklet: 6 - 7 ° C
Ajánlott pohár: Közepes méretű, tulipán alakú
Öregedési potenciál: Két év
Gyártás: Lágy és könnyű préselés után a must acéltartályokba bőr nélkül kerül kontrollált hőmérsékleten 10 napig. A második erjesztés Charmat módszerrel, rozsdamentes acélban, körülbelül két hónapig alacsony hőmérsékleten, lassú erjesztés és finom és elegáns perlage.
Érzékszervi megjegyzések: Szalma ragyogó sárga, nagyon finom és tartós perlage. Arany alma és körte gyümölcsös illata, finom citrommal és grapefruitnal. Kellemesen jó savasságú.
Étel párosítás: Kitűnő, mint aperitif, ez a bor nyithatja vagy zárhatja az ételt. Tökéletes rákok és kagylókhoz, ideális különleges alkalmakra vagy gyors harapnivalókra.
Kiszerelés 0,75L
6 db / karton
Cikkszám: PIE002