A bogyó, az alma és a péksütemény aromák finoman kavarognak az üvegben, mínt az élénk ízű fehér őszibarack, mandarin és fehér cseresznye. Elegáns, tartós perlage és fényes savasság eleganciát és energiát biztosít, miközben egy gyömbéres jegyzet a burkolatot körülveszi.
A bor megnevezése Franciacorta D.O.C.G. "Rosé".
szőlő Pinot Nero 80% Chardonnay 20%.
A föld típusai Közepes mélységű aluviális moréna: a textúra homokos, homokos, a moréna kavics gyakori vagy nagyon gyakori.
Szőlőültetvény "Cava" és "Stresà" Sala településén, Cazzago San Martino településén.
Expozíció és magasság Délre / nyugatra kissé lejtős, 230 m s.
Képzési rendszer és sűrűség Guyot 5000 növényt hektáronként.
Szőlőtermés 70 qli / hektár.
Betakarítás A betakarítás kézzel történik a szőlő kis dobozokban történő szállításával, a betakarítási időszak nem haladja meg az augusztus végét.
Borkészítés: A Golden Vineyard Rosé a Pinot Noir szőlőből származik; ugyanezeket az acéltartályokat víz alatti sapka macerációval végzik, nagyon kevés órára, ami a szüreti évtől függően változik; így eredeti, finom és elegáns színt kapunk. A mustot ezután elválasztják a marctól a teljes fermentációhoz szabályozott hőmérsékleten.
Habképzés: A tervezetet április és május hónapokban készítik el. Második erjesztés és érlelés halomban 24 és 36 hónap között változhat, az évtől függően a hőmérséklet-szabályozott öregedő helyiségeinkben.
Degorzsálás: Amikor a Rosé érése elérte a kívánt jellemzőket, a megfelelő "Liqueur d 'expedition" hozzáadásával diszorgáció lép fel. Ezt a terméket "brut" változatban mutatjuk be, és 6-7 g / l maradékcukor adagolják. Körülbelül három hónapos pincei leállítás után az öregedéshez a Franciacorta Rosé DOCG megérett és készen áll a szállításra.
Kiszerelés 0,75L
6 db / Karton
Cikkszám: MON043