Franciacorta Rose Vigna Dorata

A bogyó, az alma és a péksütemény aromák finoman kavarognak az üvegben, mínt az élénk ízű fehér őszibarack, mandarin és fehér cseresznye. Elegáns, tartós perlage és fényes savasság eleganciát és energiát biztosít, miközben egy gyömbéres jegyzet a burkolatot körülveszi.

A bor megnevezése Franciacorta D.O.C.G. "Rosé".

szőlő Pinot Nero 80% Chardonnay 20%.

A föld típusai Közepes mélységű aluviális moréna: a textúra homokos, homokos, a moréna kavics gyakori vagy nagyon gyakori.

Szőlőültetvény "Cava" és "Stresà" Sala településén, Cazzago San Martino településén.

Expozíció és magasság Délre / nyugatra kissé lejtős, 230 m s.

Képzési rendszer és sűrűség Guyot 5000 növényt hektáronként.

Szőlőtermés 70 qli / hektár.

Betakarítás A betakarítás kézzel történik a szőlő kis dobozokban történő szállításával, a betakarítási időszak nem haladja meg az augusztus végét.

Borkészítés: A Golden Vineyard Rosé a Pinot Noir szőlőből származik; ugyanezeket az acéltartályokat víz alatti sapka macerációval végzik, nagyon kevés órára, ami a szüreti évtől függően változik; így eredeti, finom és elegáns színt kapunk. A mustot ezután elválasztják a marctól a teljes fermentációhoz szabályozott hőmérsékleten.

Habképzés: A tervezetet április és május hónapokban készítik el. Második erjesztés és érlelés halomban 24 és 36 hónap között változhat, az évtől függően a hőmérséklet-szabályozott öregedő helyiségeinkben.

Degorzsálás: Amikor a Rosé érése elérte a kívánt jellemzőket, a megfelelő "Liqueur d 'expedition" hozzáadásával diszorgáció lép fel. Ezt a terméket "brut" változatban mutatjuk be, és 6-7 g / l maradékcukor adagolják. Körülbelül három hónapos pincei leállítás után az öregedéshez a Franciacorta Rosé DOCG megérett és készen áll a szállításra.

Kiszerelés 0,75L

6 db / Karton

Cikkszám: MON043

Kiemelt partner

Bővebb termékválasztékért kérjük kattintson a Casa Rinaldi képre

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2024 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.